OVER ONS

ITIYA is een winkel/atelier opgericht in 2006 door Pauline en Nganzo. Ze zijn zowel levens, als zakenpartners. Ze hebben beiden een artistieke achtergrond en begonnen met het maken en verkopen van sieraden en tassen op creatieve markten. Toen ze in de herfst van 2006 een mooie locatie vonden in het hart van Utrecht besloten ze een winkel te openen.

Pauline : We hebben een passie voor tassen, maar we houden ook van onze planeet. Daarom gebruiken we voor onze eigen productie tassen & accessoires alleen gerecycled leer.

Daarnaast kiezen we voor duurzame merken die op een eerlijke manier produceren, dus met respect voor mens (fairtrade) en natuur. Het leer is ecologisch gelooid en we verkopen tassen & accessoires die gemaakt zijn van gerecyclede materialen zoals brandslang, banners, binnenband en canvas.  Een ander mooi alternatief voor leer is 'vegan leather'. Dit lijkt en voelt als leer, maar is diervrij en zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Vegan leather wordt net als echt leer met de jaren mooier en soepeler.

Naast tassen & accessoires vindt je bij ons handgemaakte sieraden en kaarten.

ITIYA vind je in een gezellig, historisch straatje onder de Domtoren in Utrecht. Kom langs of bestel online!

 

© 2012 - 2018 ITIYA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel