ITIYA is een atelier en winkel opgericht in 2006 door Pauline en Nganzo. Ze zijn zowel levens, als zakenpartners. Ze hebben beiden een artistieke achtergrond en begonnen met het maken en verkopen van tassen op creatieve markten. Toen ze in de herfst van 2006 een mooie locatie vonden in het hart van Utrecht besloten ze een winkel te openen.

Pauline : We hebben een passie voor tassen, maar we houden ook van onze planeet. Daarom gebruiken we voor onze eigen productie tassen & accessoires alleen gerecycled leer afkomstig van oude banken en stoelen of restanten uit de meubelindustrie. Onze stijl is simpel en funtioneel.

Daarnaast hebben we gekozen voor duurzame merken die op een eerlijke manier produceren, dus met respect voor mens (fairtrade) en natuur. Het leer is plantaardig gelooid en we verkopen tassen & accessoires die gemaakt zijn van gerecyclede materialen zoals brandslang, banners, binnenband en canvas.  Een ander mooi alternatief voor leer is 'vegan leather'. Dit lijkt en voelt als leer, maar is diervrij en zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Het mooie is dat vegan leer net als echt leer met de jaren mooier en soepeler wordt.

ITIYA vind je in een gezellig, historisch straatje onder de Domtoren in Utrecht. Kom langs of bestel online!

© 2012 - 2018 ITIYA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel