Online bestellen 

Je kunt online een artikel kopen bij ITIYA via iDEAL, Bancontact, SofortBanking of Vooraf overmaken (Pre-transfer). Zodra de betaling binnen is zal ITIYA de bestelling verwerken. Via een orderbevestiging (tevens je betalingsbewijs) die je per email ontvangt, geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij je order hebben ontvangen. Het is daarom belangrijk dat je het juiste emailadres opgeeft. Wanneer we het product hebben verstuurd ontvang je een barcode, zodat je je pakket kunt volgen. De factuur (met BTW) verzenden we ook per email. Wanneer je graag wilt dat je bestelling als kado wordt ingepakt, dan kan je dat aangeven bij opmerkingen.

Levertijd

Wij streven ernaar je bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling voor verzending aan te bieden aan PostNL, tenzij anders is overeengekomen.

Haast? Bel of e-mail ons, dan kijken we naar snellere mogelijkheden!

Bijdrage aan de verzendkosten & handeling

We rekenen geen extra verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen binnen Europa rekenen we  9,95 verzendkosten. De verzendkosten buiten Europa zijn € 25,00.

Verzending via PostNL 

ITIYA zorgt ervoor dat jouw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan de verzender: PostNL. Je bestelling zal standaard verzonden als 'Basis' Pakket of als briefpost wanneer het door de brievenbus past. 

Verpakking

ITIYA kiest zo milieuvriendelijk mogelijke materialen voor de verpakking van de bestelling, meestal hergebruikt.

Niet helemaal tevreden over je bestelling?

Binnen 14 dagen na levering kun je producten,  zonder opgaaf van reden retourneren waarna wij, na ontvangst van het artikel in ongebruikte staat, het aankoopbedrag zonder vragen direct terugbetalen. De kosten en het risico voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. We adviseren om de barcode goed te bewaren om de terugzending te kunnen volgen.

Stuur een email naar: itiyastore.utrecht@gmail.com

  1. Vermeld in de email het ordernummer
  2. Verpak het onbeschadigde en ongebruikte product dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden
  3. Stuur het terug naar:

ITIYA

Moestuinlaan 8

3452 SX Vleuten

the Netherlands

Wil je een product ruilen? Ook dan ontvangen wij graag even een mailtje. Kosten en risico voor het retourzenden zijn voor koper.

Artikelen die in onze fysieke winkel zijn gekocht 

Voor een aankoop in onze fysieke winkel geldt dat er alleen geruild kan worden tegen een ander artikel of een tegoedbon. We horen dit dan graag binnen 14 dagen, laat anders via de mail weten om welk artikel het gaat en wanneer je langs wilt komen. Wanneer je een artikel tegen een lager geprijsd artikel ruilt, krijg je het prijsverschil terug in de vorm van een tegoedbon. We vragen je begrip hiervoor. Onze producten zijn handgemaakt en uniek. 

Klachten en garantie

De garantietermijn van onze tassen is 1 jaar na aankoopdatum voor defecten aan materialen. Op sieraden zit een garantie van 3 maanden. Tijdens deze garantieperiode zullen we, volgens onze keuze, het product herstellen of vervangen op voorwaarde dat het product naar ITIYA wordt teruggezonden of gebracht. Deze garantie dekt niet de schade die het resultaat is van een ongeluk, slecht gebruik of normale slijtage, of diefstal. 
In alle gevallen worden klachten serieus genomen en zullen wij ons best doen een oplossing te vinden. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar: itiyastore.utrecht@gmail.com

Persoonlijke gegegevens

ITIYA gaat zorgvuldig om met de door jou verstrekte persoonsgegevens, deze worden niet aan anderen verstrekt.

Prijzen

Prijzen en omschrijvingen op www.itiya.nl  worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan ITIYA niet aansprakelijk worden gesteld. ITIYA houdt zich te allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op www.itiya.nl  genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW.

© 2012 - 2020 ITIYA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel