Met geloof in haar eigen kracht en creativiteit, tuimelende doorzettingsvermogen, passie voor mode en mooie materialen en spattende energie startte Frederiek Waninge in 2010 haar eigen tassenlabel ‘Merel by Frederiek’. Met oog op zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouwen ontwerpt zij elegante tassen “Ik denk vanuit de vrouw, maar dan vanuit de vrouw met een eigen identiteit en persoonlijkheid. Zij die weten hoe ze moeten maar vooral wíllen communiceren naar de wereld en trots zijn op zichzelf. Op zowel de sterke als de minder sterke punten”.

VOOR JOU EEN MOOIE TAS, DE ‘MERELS’ EEN MOOIE DAG

De Merel Munt Foundation (MMF) is opgericht door het succesvolle merk Merel By Frederiek. Deze foundation, met een onafhankelijk bestuur, wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassenen. De Merel Munt Foundation organiseert daarom jaarlijks een tweetal Merel Munt dagen. Een mooie dag uit, voor en met organisaties van mensen met een beperking; voor ‘Merels’ en hun begeleid(st)ers.

Initiatiefneemster van de Merel Munt Foundation is Frederiek Waninge, de ontwerpster achter het merk Merel by Frederiek. De Merel Munt Foundation is geïnspireerd op haar jongere zusje Merel, die meervoudig gehandicapt is en het symbool van de foundation vormt. Merel staat afgebeeld op het logo die aan ieder product van het merk is gehecht, en staat symbool voor de Merel Munt Foundation. “Merel is mijn inspiratiebron en het toonbeeld van doorzettingsvermogen”, legt Frederiek uit.

© 2012 - 2018 ITIYA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel