Riverstones

Riverstones is een betekenisvol sieradenmerk waarmee we vrouwen willen inspireren om krachtig te zijn door zowel sterk als zacht te mogen zijn. Sterk door ambities en dromen na te jagen en daarnaast zacht door momenten van stilte op te zoeken. Omdat die momenten ervoor zorgen dat je de schoonheid in jezelf en het leven beter kunt zien.

De sieraden worden handgemaakt in Bali.

Verguld en zilver

Het merendeel van onze collectie is verguld of zilver. Verguld betekent dat het sieraad is gemaakt van messing met daarover heen een laagje goud. We kiezen hiervoor, omdat messing ook goudkleurig is. Je hebt dus altijd een goudkleurig sieraad, ook al zou het laagje eraf gaan. Dit zal niet snel gebeuren omdat wij over de gold plating nog een coating doen om je ketting, armband, ring of oorbellen extra lang mooi te houden. Over het zilver kunnen we kort en krachtig zijn. We hebben een aantal verzilverde oorbellen in de collectie, maar verder zijn al onze sieraden gemaakt van 9.25 Sterling zilver.

Tips

Wat kun je nu zelf doen om je sieraden zo lang mogelijk mooi te houden? Onze eerste tip is om in ieder geval niet met je sieraden om te douchen of te zwemmen. Maar doe ze ook bijvoorbeeld af als je schoonmaakt of de afwas doet. Daarnaast reageert messing op de zuurgraad van de huid. Draag je sieraden daarom niet ‘s nachts zodat er minder lang contact is met je huid en draag ze ook niet tijdens het sporten of andere activiteiten waarbij je zweet. Wij blijven sowieso constant druk bezig om de kwaliteit van onze collectie te verbeteren en een eventuele reactie met de huid te voorkomen. Dat is de reden dat al onze sieraden in ieder geval nikkelvrij zijn.

© 2012 - 2020 ITIYA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel