Jules Bean

 

Kwaliteit, authenticiteit en eigenheid zijn mijn belangrijkste kernwaardes. Ik vind het belangrijk dat de sieraden een verhaal vertellen van een bepaald moment of gelinkt kunnen worden aan een herinnering. Waar je dat ene kettinkje kocht, wanneer je die toffe oorbellen droeg of hoe mooi je je nieuwe armbandje combineert met een erfstuk; van dát verhaal wil ik met de sierade van Jules Bean onderdeel uitmaken.

Alle sieraden van Jules Bean worden in Nederland gemaakt van sterling zilver of van zilver of messing met een goudlaagje (goldplated).

Hoe onderhoud je het sieraad?

Om lang plezier te hebben van je vergulde- en verzilverde materialen is het belangrijk om ze met liefde te behandelen en te bewaren. Want het laagje kan op een gegeven moment slijten, en dit is van verschillende factoren afhankelijk. Zo is het belangrijk om ze af te doen met douchen, even te wachten met je sieraden om te doen als je parfum opgedaan hebt, en ze liever niet te dragen als het zo zonnig is dat je erg transpireert. Die factoren kunnen het laagje aantasten, net als de Ph-waarde van de huid die bij iedereen anders is. 

© 2012 - 2020 ITIYA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel