Jules Bean

 

Miriam van den Broek, de ontwerpster van Jules Bean: Wars van ‘elk seizoen een ander kleurtje’ ontwerp ik sieraden die zich kenmerken door verrassende kleur- en materiaalcombinaties. Elk item is door mij zelf met de hand gemaakt, in beperkte oplage. Stuk voor stuk authentiek, origineel en met passie samengesteld. Bij elk sieraad dat ik maak, is leidend dat ik het zelf mooi vind en er blij van wordt, in de hoop dat jij net zó blij wordt van je Jules Bean sieraad. 

Het begint elk seizoen met een muze, waarvoor ik over de hele wereld op zoek ga naar vormen, kleuren en de mooiste materialen om de muze een gezicht te geven door middel van sieraden.

De collecties van Jules Bean zijn heel veelzijdig. Overal zit inspiratie in. Alles kan aanleiding zijn tot het bedenken van een nieuwe collectie. Steden, vormen, een nieuw kledingstuk. Maar boven alles; kleuren.

Een onverwachtse kleurencombinatie kan zomaar de aanleiding zijn voor een volledig nieuwe lijn.

Kwaliteit, authenticiteit en eigenheid zijn mijn belangrijkste kernwaardes. Ik vind het belangrijk dat de sieraden een verhaal vertellen van een bepaald moment of gelinkt kunnen worden aan een herinnering. Waar je dat ene kettinkje kocht, wanneer je die toffe oorbellen droeg of hoe mooi je je nieuwe armbandje combineert met een erfstuk; van dát verhaal wil ik met de sieraden van Jules Bean onderdeel uitmaken.


 

Image may contain: plant


 

© 2012 - 2019 ITIYA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel