Afbeeldingsresultaat voor jaylaa jewelry

 

Mijn naam is Tamara Loyd en het creatieve brein achter Jaylaa jewelry. Mijn visie is om elegante sieraden te ontwerpen, selecteren en maken die altijd gedragen kunnen worden. Zowel naar een feestje of gewoon naar je werk, Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, krijgen de sieraden een rijke uitstraling zonder de rest van de outfit te overschaduwen. Bovendien zijn alle sieraden heel schappelijk geprijsd, waardoor een luxe uitstraling niet veel hoeft te kosten. 


Alle armbanden, kettingen en (bijna) alle oorbellen worden ontworpen in mijn eigen studio in Amsterdam. Ik werk uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit waaronder 925 sterling zilver (of zilver verguld) goud en edelstenen. Zo ben je ervan verzekerd dat je lang kan genieten van je handgemaakte sieraden. De studs worden ingekocht op een verantwoorde manier. Elk gebruikte zilver in de sieraden is afkomstig uit conflict-vrije zones, zoals Australië en Zuid-Amerika; het pure zilver wordt vervolgens verfijnd tot 92,5% Sterling zilver in Zuid-Korea.


De sieraden van Jaylaa laten zich duidelijk herkennen. Ik maak graag gebruik van minimalistische stijlen geïnspireerd door de eenvoud en natuurlijke elementen van onze wereld. Ik streef naar een hoge kwaliteit voor dagelijks gebruik. 

 

© 2012 - 2020 ITIYA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel