Riverstones

Riverstones is a meaningful jewelry brand that likes to inspire women to be powerful by being both: soft and strong.

Woman that are powerful by being fierce and ambitious, but also find moments of stillness to connect, see beauty and gently rise again.

Every refined and strong piece of jewelry reflects it’s own source of inspiration.

 

Riverstones is in 2013 opgericht door de Nederlandse Ronja Brall, die tijdens een reis op Bali besloot om haar drukke leven om te gooien en alleen nog maar te doen waar ze écht voor wilde gaan: duurzame, eerlijke sieraden maken! Alle sieraden worden met de hand gemaakt op Bali. Riverstones maakt gebruik van ecologische verpakkingen en steeds meer van door Max Havelaar goedgekeurd fair trade zilver en goud. Het is Ronja’s missie om het eerste duurzame én betaalbare sieradenmerk te worden, dat vrouwen inspireert. Daar werkt ze keihard aan, en dat werpt zijn vruchten: onlangs hield Riverstones een succesvolle crowdfundingcampagne en haalde daarmee ruim voldoende op om een duurzame en eerlijke fabriek te starten op Bali, zodat het merk nog meer kan groeien en er nog meer werkgelegenheid (met eerlijke lonen) gecreëerd kan worden.

Materiaal

Een deel van de zilveren en gouden oorbellen van Riverstones worden gemaakt van messing met een zilveren of gouden (14krt) laagje. Dit laagje blijft langer mooi wanneer het niet in aanraking komt met vocht, water en parfum. Dit geldt ook voor de gouden kettingen die gemaakt zijn van messing met een 14krt gouden laagje. Een ander deel van de oorbellen is gemaakt van 9.25 sterling zilver. Alle zilveren kettingen worden gemaakt van 9.25 sterling zilver. Deze kan je, wanneer ze wat donkerder worden, schoonmaken met een zilverdoekje.

© 2012 - 2020 ITIYA | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore